Take our 2020 sex quiz to find out if you’re a bedroom stud or more of a dud

8 mins read


HAVE you been paying attention to love and lust in lockdown?

Take our 2020 sex quiz to find out if you’re a bedroom stud or more of a dud.

Getty – Contributor

Have you been paying attention to love and lust in lockdown?[/caption]

1. Who won Love Island 2020?
A. Paige Turley and Finley Tapp
B. Curtis Pritchard and Maura Higgins
C. Luke Trotman and Siannise Fudge

2. Which 47-year-old British actress hit the headlines after splitting from her 23-year-old toyboy lover?
A. Lauren Goodger
B. Kate Beckinsale
C. Ulrika Jonsson

3. Which member of the Royal Family got married in private this year?
A. Princess Charlotte
B. Princess Eugenie
C. Princess Beatrice

Rex Features

Curtis Pritchard and Maura Higgins were popular in the Love Island villa, but what year did they appear?[/caption]

4. A colouring book that paid homage to women’s private parts is currently on sale for £12. Which A-lister designed it?
A. Gwyneth Paltrow
B. Kourtney Kardashian
C. Victoria Beckham

5. Which fitness guru makes sure they have sex with their partner at least “one night a week” and gets “warmed up sometimes” because “you can’t just jump straight into things”?
A. Joe Wicks
B. Davina McCall
C. Mr Motivator

6. What did a doctor say was a hot trend in lockdown?
A. Botox on the abs to increase orgasms
B. Cosmetic surgery on the genitals for “the perfect fit”
C. Vitamin injections to boost libido

@lelo_official

Megan Barton-Hanson joined X-rated content subscription service OnlyFans in April[/caption]

7. It was rumoured in August that Brad Pitt, 57, was dating a Polish model before splitting in October. How old was she?
A. 30
B. 27
C. 18

8. What is the country’s favourite sex position, according to onbuy.com?
A. Doggy style
B. The Shard
C. Eagle

9. Name the epidemiologist and government adviser who broke lockdown rules to hook up with his married lover in May.
A. Professor Neil Buchanon
B. Professor Neil Ferguson
C. Professor Neil Davison

Getty Images – Getty

Did Gwyneth Paltrow design a colouring book this year?[/caption]

10. Which Boyzone singer split from his wife of 13 years after finding isolating together difficult?
A. Shane Lynch
B. Mikey Graham
C. Ronan Keating

11. Which Love Island couple called it a day in March saying they couldn’t make it work?
A. Molly-Mae Hague and Tommy Fury
B. Sophie Piper and Conor Durman
C. Curtis Pritchard and Maura Higgins

12. Which 35-year-old British singer got married in Las Vegas this year and released a new sex toy soon after?
A. Rita Ora
B. Lily Allen
C. Robbie Williams

Youtube

This female rap duo sparked controversy with their naughty lyrics and music video[/caption]

13. Earlier this year, an Olympian opened up about a happy lockdown arrangement that included living with her ex-husband and his boyfriend, as well as her daughter and a new man. Who was it?
A. Venus Williams
B. Rebecca Adlington
C. Jessica Ennis-Hill

14. An entrepreneur finally tied the knot on the Isle of Man after cancelling her wedding three times due to Covid-19. Who was it?
A. Michelle Mone
B. Luisa Zissman
C. Leah Totton

15. Megan Barton-Hanson, 26, joined X-rated content subscription service OnlyFans in April. How much does she reportedly make from it each month?
A. £800,000
B. £50,000
C. £76,000

instagram/finley__tapp

Paige Turley and Finley Tapp made it all the way to the final on Love Island[/caption]

16. Which 35-year-old sports star was said to have bedded more than 1,000 women before getting married?
A. David Beckham
B. James Haskell
C. Cristiano Ronaldo

17. What percentage of British men started affairs in lockdown due to boredom, according to Illicit Encounters?
A. 74 per cent
B. 54 per cent
C. 31 per cent

18. Which song was the first female rap collaboration to debut at No1 on the Hot 100 – but also got slammed as “XXX-rated” and “disgusting”?
A. WAP
B. WPA
C. WAAP

Getty Images – Getty

In August it was rumoured that Brad Pitt was dating a Polish model[/caption]

19. Which A-list celebrity hit the headlines when they said: “I wish I’d had more [sexual partners] now. Do you want to know my number? It’s rubbish: 12.”
A. Peter Andre
B. Paloma Faith
C. Pixie Lott

20. Sales of saucy novels have surged since lockdown, with Google searches for “romantic fiction” on the rise. By how much?
A. 82 per cent
B. 64 per cent
C. 32 per cent

21. Which past winner of Celebrity Big Brother got engaged this year . . . and will be inviting her first husband to the wedding?
A. Katie Price
B. Charlotte Crosby
C. Chantelle Houghton

Rex Features

Shane Lynch is best known as part of Boyzone[/caption]

22. Searches for “sexy lingerie” soared this year, according to Playful Promises. By how much?
A. 138 per cent
B. 97 per cent
C. 50 per cent

23. Which of these sex positions burns the most calories?
A. Reverse cowgirl
B. Doggy style
C. Legs up

24. According to Nasty Gal, sales of sex toys surged by how much this year?
A. 87 per cent
B. 156 per cent
C. 200 per cent


25. Which city was the nation’s kinkiest and bought the most sex toys, according to onbuy.com?
A. London
B. Liverpool
C. Manchester

ANSWERS

1.A

2.B

3.C

4.A

5.A

6.B

7.B

8.C

9.B

10.A

11.C

12.B

13.B

14.A

15.A

16.B

17.A

18.A

19.B

20.A

21.C

22.A

23.B

24.C

25.C

GOT a story? RING The Sun on 0207 782 4104 or WHATSAPP on 07423720250 or EMAIL [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Six Nations 2021 fixtures: TV channel, schedule, live stream and kick-off times as England defend title

Next Story

Our experts answer your questions about stocks and shares 

Latest from Blog